Metode de plată

Antidot Brewing CO (antidotbrewing.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina si veți fi direcționat către pagina securizată de plata. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului de plăți online.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că procesatorul nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Sistemul procesatorului de plăți acceptă la plată cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Pentru efectuarea plătii vei introduce numărul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele Antidot Brewing.

Antidot Brewing va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Toate prețurile prezente pe site includ TVA (19%).

Procesarea comenzii

Comenzile sunt proceate și predate la curier în ziua plasării lor sau ziua următoare.

Comenzile plasate după ziua de joi ra 14:00 vor fi procesate și predate la curier luni. Procedăm astfel petru a evita ca berea să-și petreacă weekendul în depozitul companiei de curierat.

Livrarea produselor

Antidot Brewing CO (antidotbrewing.ro) vă pune la dispoziție livrarea produselor achiziționate online prin intermediul unui agent de curierat.

Dacă produsul se află în stocul nostru, livrarea se va realiza în aproximativ 48-72 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale.

Toate prețurile prezente pe site includ TVA (19%).

Efectuăm livrări pe teritoriul României, iar costul de transport este calculate la plasarea coemnzii. Acesta se calculează în funcție de greutatea coletului.