Beri artizanale cu personalitate

antidot brewing

Beri artizanale cu personalitate

Antidot Brewing Co. este un brand de bere artizanală fondat în 2019, la Câmpulung Moldovenesc, Bucovina. În spatele poveștii stau doi vechi prieteni, Răzvan și Bogdan, care au dus pasiunea mai departe și au contribuit pas cu pas la realizarea unor beri cu personalitate.
După ce am testat sute de rețete pe care le-am produs la scară mică prin homebrewing, am trecut la echipamente profesionale cu care am obținut primele loturi de IPA sub eticheta Antidot Brewing Co.

antidot brewing

Bere artizanală brasată onest

Am rămas la fel de onești cu privire la procesul de producție al berii și de aceea o facem doar cu ingrediente de calitate, în cantități limitate, iar berile sunt nefiltrate, nepasteurizate și carbonatate natural.

Există un Antidot pentru fiecare dintre noi

Dorința noastră este cea de a realiza ale-uri cu personalitate, în care notele citrice sunt obținute doar din adăugarea hameiurilor folosite în rețete și pe care le vei ține minte multă vreme după ce le-ai degustat.
Poți verifica harta locațiilor unde berile noastre sunt disponibile dacă vrei să afli cel mai apropiat loc în care poți găsi Antidotul preferat.

antidot brewing